top of page
Otkrijte
Sofijine kreacije

Sofijine kreacije je novi,  jednostavniji i prepoznatljiviji  naziv brenda koji ste do sada znali  kao Kreativna radionica Sofiart.


Samouka umjetnica i kreatorka, Sofija Skender Jokanović, od 2014. godine stoji iza živopisnih, duhovitih, šarmantnih ideja koje uvijek odišu pozitinom energijom. Svoju kreativnost Sofija najradije ispoljava putem umjetničkih i dekorativnih slika koje stvara kombinujući više tehnika, ali sa gotovo istim žarom ručno slika i na majicama i sve popularnijim platnenim cegerima.

Od skora, Sofija uči da hekla i šije, a u međuvremenu ostvaruje lijepu saradnju sa svojim saradnicama koje pletu, heklaju, prave nakit, ukrasne i upotrebne predmete, sa kojima zajedno učestvuje na sajmovima rukotvorina širom Crne Gore. 

Sofijine kreacije su umjetnost koja se rado nosi u školi, na faksu, u gradu, u prodavnici, kod kumova, kod prijatelja, kod komšinice, na rođendan, na ples, na jogu i meditaciju, na žurku, na poklon... Na svim mjestima, u svim prilikama!

Sofijine kreacije su, putem naših kupaca, već stigle u više gradova Crne Gore, ali i u Italiju, Argentinu, Njemačku, Austriju, Rusiju, SAD i Kinu.

Našu ponudu možete pogledati na ovom sajtu, kao i nadruštvenim mrežama Instagram: sofijine.kreacije i Facebook: Kreativna radionica Sofiart, putem kojih možete izvršiti porudžbe. Preporučujemo i da pratite pomenute stranice kako biste uvijek bili u toku sa novostima, događajima i lokacijama na kojima možete doći u direktan kontakt sa kreatorkom i njenim divnim umjetninama.

#handpainted #kreativnaradionicasofiart
bottom of page